ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ!

2013-12-24 23:58





h1.  

Η σχολή οδηγών *_ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ_* είναι μια απο τις αρχαιότερες σχολες οδήγησης που ενστάλαξε τις ασφαλείς συνήθειες στην οδήγηση. Προσφέρουμε μαθήματα οδήγησης για διπλώματα αυτοκίνητων όλων των κατηγοριών (αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία και μοτοσικλέτες), επιπλέον εκπαίδευση στη θεωρία και την πρακτική για εξέταση διπλώματος.

Στη σχολή οδηγών *_ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ_* καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η ικανότητα οδήγησης για ένα άτομο οποιασδήποτε ηλικίας που ζεί στην περιοχή της Λεμεσου, ειδικά τους νέους που θέλουν να πάρουν την πρώτη γεύση της ελευθερίας τους, αλλά κατανοούμε επίσης ότι η οδήγηση είναι ένα προνόμιο που πρέπει να το κερδίσεις. Αυτή την ικανότητα την κερδίζεις γνωρίζοντας τις κατάλληλες τεχνικές οδήγησης, κάνοντας εξάσκηση σε ένα ασφαλές και προστατευτικό στυλ οδήγησης, με το να σέβεσαι τους άλλους ανθρώπους στο δρόμο και κατανοώντας πόσο θανατηφόρα μπορεί να είναι η επικίνδυνη οδήγηση. Η ικανοποίηση σας και η ασφαλής οδήγηση είναι η επιτυχία μας.

Το γραφείο μας βρίσκεται στην διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ ' ΑΡ.90, ΛΕΜΕΣΟΣ.







h2.  



Η έκθεση εικόνων είναι κενή.







 






 






h2. Νέα




h3. ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

2013-12-02 23:07


ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 17,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 2...









h3. Ερωτήσεις και Προτάσεις

2013-11-25 18:32


Θα θέλατε να μας κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που έχουμε στη διάθεσή σας; Παρακαλούμε...









h3. Καλώς ήρθατε στην νέα μας ιστοσελίδα!

2013-11-25 18:31


Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες...












Διαβάστε περισσότερα: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:57h2wEQOXOUJ:www.demetrakis.com/+&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=cy